Novosti

8 studenoga, 2020

Za splitske studente organizira se besplatan trening javnog nastupa

Krenulo je drugo izdanje Studentskog natjecanja Pokretač, a u njegovu sklopu studente s inovativnim poslovnim idejama očekuju edukacije koje će im pomoći prilikom sudjelovanja. U suradnji s Uredom za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu u četvrtak, 12. studenog, od 13:00 do 15:00 planiran je trening javnog nastupa Kako uspješno prezentirati svoju ideju.

Ovu će edukaciju za splitske studente održati Antonia Peroš, diplomirani psiholog i psihoterapeut u edukaciji. Zaposlena je kao voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. U okviru svog radnog mjesta već niz godina savjetuje studente te organizira i provodi radionice iz područja upravljanja karijerama. Poseban afinitet i iskustvo ima upravo u radionicama iz komunikacijskih vještina, uključujući prezentacijske vještine, koje provodi ne samo sa studentima, već i zaposlenicima i suradnicima Sveučilišta.

Kako za potencijalne natjecatelje tako je i za sve druge studente otvorena prilika za sudjelovanje. Ono je besplatno, ali potrebno se prethodno prijaviti ispunjavanjem obrasca. Valja napomenuti da će sudionici naknadno dobiti informaciju o dvorani u kojoj će se edukacija održati.