Novosti

4 prosinca, 2020

Poznati finalisti Pokretača 2020!

MORULLA, CREX p+ paket, PRoject Agency, ASTRA, PronađiMe, Nurotransmitter, Dobro jutro, Erdelja 1608, Veseli sudionici, Lily 0802 – kodna su imena natjecatelja koji su osvojili najveći broj bodova u prvom dijelu Studentskog natjecanja Pokretač 2020. Za titulu pobjednika borit će se u finalu zakazanom za četvrtak, 10. prosinca, koje će se održati u prostorijama ZICER-a.

Deset odabranih finalista tada usmeno predstavljaju svoja rješenja – u pitch formatu trajanja do 3 minute uz Power Point prezentaciju. O najboljima će odlučiti žiri u sastavu: Nikola Jelovečki (predsjednik Centra za razvoj mladih, organizatora natjecanja), Martina Delić (voditeljica tima za marketinšku suradnju OTP banke u Zagrebu, sponzora natjecanja) i Ana Vlahov (specijalistica za pripremu i provedbu projekata u Zagrebačkom inovacijskom centru koji je strateški partner projekta).

Svaki član žirija, naime, ispunjava evaluacijsku tablicu za svakog pojedinog finalista te ocjenjuje svaki pojedini segment prezentacije. Bodovi članova žirija zbrajaju se, a prva tri mjesta rangiraju se sukladno njihovu zbroju. Prva će tri sudionika (tima), prema odabiru žirija, osvojiti sljedeće nagrade:

1. mjesto – 4000 kn
2. mjesto – 3000 kn
3. mjesto – 2000 kn.

Kompletna rang-lista dostupna je na stranici pokretac.cerm.hr/rezultati.