Novosti

2 studenoga, 2020

Vodeći stručnjak za inovacije poslovnih modela studente priprema za natjecanje Pokretač

Uskoro kreće drugo izdanje Studentskog natjecanja Pokretač, a u njegovu sklopu studente s inovativnim poslovnim idejama očekuju edukacije koje će im pomoći prilikom sudjelovanja. U suradnji sa StepRi-jem na platformi Zoom u srijedu, 4. studenog, od 10:00 do 11:00 planirano je predavanje pod nazivom Čiji problem rješavamo.

Predavanje će održati mag. ing. Boris Golob. Kao poslovni savjetnik dvadesetak godina radi sa startupima, etabliranim kompanijama i znanstvenicima te održava predavanja i radionice za poduzetnike u Hrvatskoj i inozemstvu. Specijalizirao se za postupke inoviranja proizvoda i usluga te strategije komercijalizacije, a vodeći je stručnjak za inovacije poslovnih modela u jugoistočnoj Europi.

Kako za potencijalne natjecatelje tako je i za sve druge studente otvorena prilika za sudjelovanje. Ono je besplatno, ali potrebno se prethodno prijaviti ispunjavanjem obrasca. Valja napomenuti da će sudionici dobiti poveznicu za sudjelovanje na svoje elektroničke adrese na dan održavanja.