Novosti

11 studenoga, 2020

Sutra se održava trening javnog nastupa na Sveučilištu u Splitu, još su otvorene prijave

U organizaciji Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu, u četvrtak, 12. studenog, od 13:00 do 15:00 održat će se trening javnog nastupa Kako uspješno prezentirati svoju ideju. Namijenjen je studentima koji planiraju sudjelovati u ovogodišnjem izdanju CERM-ovog Studentskog natjecanja Pokretač, ali i drugim zainteresiranim studentima.

Ovu će edukaciju u prostorijama Odjela za studentski standard i sport (Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu), na adresi Zrinsko-Frankopanska 38, održati Antonia Peroš, diplomirana psihologinja i psihoterapeutkinja u edukaciji. Zaposlena je kao voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. U okviru svojeg radnog mjesta već niz godina savjetuje studente te organizira i provodi radionice iz područja upravljanja karijerama. Poseban afinitet i iskustvo ima upravo u radionicama iz komunikacijskih vještina, uključujući prezentacijske vještine, koje provodi ne samo sa studentima već i zaposlenicima i suradnicima Sveučilišta.

Zainteresirani za sudjelovanje na besplatnom treningu još se stignu prijaviti – ispunjavanjem obrasca na poveznici. Dodatne informacije o Pokretaču dostupne su na stranici Pokretac.cerm.hr.